Direct door naar content
Stichting Ariane de Ranitz wordt dit seizoen ‘Ariane got Talent’! afbeelding nieuwsbericht

Stichting Ariane de Ranitz wordt dit seizoen ‘Ariane got Talent’!

17 oktober 2019

GROENEKAN – Stichting Ariane de Ranitz wordt dit seizoen ‘Ariane got Talent’! Jongeren en volwassenen met uiteenlopende beperkingen die paardrijden bij Stichting Ariane de Ranitz in Groenekan, werken aan een talentenshow dankzij het Nike Community Impact Fund/ Koning Boudewijnstichting.

Het Nike Community Impact Fund zorgt er zo voor dat Stichting Ariane de Ranitz dit seizoen speciale lesactiviteiten kan organiseren voor de grand finale ‘Ariane got Talent’-show begin 2020. Instructrice Judith Vollaard van Stichting Ariane de Ranitz: “Al onze ruiters zijn toppers.Elke les is een feestje want voor velen is de rijles het leukste uurtje van de week. Dit seizoen kunnen de ruiters laten zien waar ze trots op zijn en voor geoefend hebben aan dierbaren, vrijwilligers en betrokkenen. De show is nu al geslaagd.”

De toezegging door Nike is voor Stichting Ariane zowel materieel als immaterieel een steun in de rug omdat de ruiters hiermee hun vaardigheden kunnen vergroten en nog beter en met meer plezier kunnen bewegen.Het Nike Community Impact Fund, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, steunt initiatieven voor groepen die minder toegang hebben tot sport en die sport en/of bewegen inzetten voor jongeren met een beperking door aangepaste sportmogelijkheden.

Over Het Nike Community Impact Fund.
Het door medewerkers geleide subsidieselectiecomité van Nike Europe in Hilversum kent subsidies toe aan non-profitorganisaties in steden waar werknemers wonen, werken en leven en gemeenschappen creëren waar spel, sport en lichamelijke activiteit een waardevol onderdeel zijn van het dagelijks leven.

Over de Koning Boudewijnstichting
De stichting zet zich in voor verandering en innovatie, het dienen van het openbaar belang en het vergroten van de sociale samenhang in België en Europa. De Koning Boudewijnstichting probeert een zo groot mogelijk effect te bewerkstelligen door het potentieel van organisaties en individuen te versterken.

Over Stichting Ariane de Ranitz
Stichting Ariane de Ranitz zet zich al meer dan 50 jaar in voor het paardrijden voor jongeren en volwassenen met uiteenlopende beperkingen in Groenekan. Plezier, veiligheid en een actieve, verantwoorde manier van bewegen staat voorop. Iedereen is welkom: van jong tot oud en de beperking kan variëren van moeite met bewegen, angstig zijn tot problemen met begrijpen, gedrag of combinaties hiervan. De Stichting is aangesloten bij Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG) heeft de ANBI status en biedt betaalbare lessen dankzij subsidies, giften en sponsoring.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

“Boccia veranderde mijn leven”

Een slimme bril en app als ogen voor blinden

Netflixserie over Invictus Games in de maak

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×