Direct door naar content
Auti-skateboardles bij Real-X afbeelding nieuwsbericht

Auti-skateboardles bij Real-X

22 oktober 2019

Elke woensdag om 17:45 uur instap-skateboardles voor kinderen / jongeren met autisme. De les duurt een uur. Deze skateboardles is bedoeld voor een kleine groep van maximaal 5 skaters met een diagnose in het autisme spectrum vanaf ± 8 jaar. Zij kunnen met ervaren begeleiding het skateboarden op een rustige, leuke en veilige manier leren. In overleg is doorstroming mogelijk naar de reguliere groepslessen op zaterdagochtend (10:00-12:00 uur) of op dinsdagmiddag (16:00-18:00 uur). Voorafgaand wel graag even overleggen met David Hornbeck M 0610834625. Hij kan dan aangeven of er nog plek is in de groep en wat precies verwacht kan worden.

We merken dat de skateboardlessen de kids een stuk krachtiger maakt, zowel fysiek als mentaal. Het geeft veel zelfvertrouwen en het is een individuele sport zonder ingewikkelde groepsregels. Er worden ook skateboardlessen gegeven aan groepen kinderen uit het speciaal onderwijs of aan groepjes van een logeerhuis.Voor meer informatie hierover, neem contact op met
Jolien Westerbroek per e-mail of telefonisch met David Hornbeck: M 06 10834625.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: