Direct door naar content
Drie topsporters geselecteerd voor 2020 afbeelding nieuwsbericht

Drie topsporters geselecteerd voor 2020

24 oktober 2019

Drie toppers uit onze regio zijn geselecteerd voor Nederlandse teams. Twee van hen bij het Powerchairhockey en gaan meedoen aan het EK 2020 in Finland. Cathry Strijbosch en Jules van der Heijden! Kleine uitdaging: de kosten voor deelname moeten de deelnemers zelf bij elkaar sprokkelen en daar kunnen ze alle hulp bij gebruiken. Meer informatie daarover vind je hier.

Het andere sporttalent is Jelle van der Steen. Hij is voor de derde keer op rij geselecteerd voor het Dutch Invictus Team en doet mee aan het onderdeel rolstoelbasketbal. De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. Het gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Het vindt van 9 tot 16 mei plaats in Den Haag. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: