Direct door naar content
Atletiekvereniging DEM Beverwijk afbeelding nieuwsbericht

Atletiekvereniging DEM Beverwijk

29 oktober 2019

Kom een keertje langs bij Atletiekvereniging DEM voor een gratis proefles!

Dem wilt de juiste voorwaarden scheppen om voor iedereen baan- en wegatletiek in Beverwijk en omgeving op laagdrempelige en attractieve wijze toegankelijk te maken. Hierbij staat het plezier in sporten voorop, wat zich vertaalt in het aanbieden van begeleiding, passend bij het ambitieniveau en mogelijkheden van elke sporter, van beginner tot (regionaal) topniveau.

De vereniging is voor jong en oud en al haar atleten staan onder professionele begeleiding van trainers en jeugdbegeleiders. AV DEM richt zich niet alleen op de wedstrijdatleten, ook recreanten zullen zich goed thuisvoelen op de vereniging, de gezellige trainingssfeer zorgt daar voor! Het bestuur en de kaderleden staan altijd klaar om op uw vragen antwoord te geven evenals de trainers: bel ze gerust op of kom langs om aan de trainingen (kosteloos voor de eerste paar trainingen) deel te nemen.

Het stimuleren van beweging en het stimuleren van sociaal contact staat bij ons voorop en juist atletiek biedt voor een ieder een scala aan verschillende bewegingsvormen middels de brede keuze uit diverse loop-, werp- en springnummers. Wij vinden dat atletiek is bedoeld voor iedereen, jong en oud, met of zonder beperkingen.

Waar? Sportpark Adrichem Herman Heijermanslaan 105 - 1948 DK Beverwijk

Wanneer?dinsdagavond 19:00-20:00

Contactpersoon: Tracy Andringa

Telefoon (vast): 0251-226884

E-mail:janewest@zonnet.nl

Website:www.avdem.nl

 

 

Aanbevolen berichten

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse!

Sporten als je doof bent: zo doe je dat!

Zomersport: fietsen met een beperking

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×