Direct door naar content
Zwemvierdaagse in Maassluis voor De Steenen Dijck zwemmers  afbeelding nieuwsbericht

Zwemvierdaagse in Maassluis voor De Steenen Dijck zwemmers

30 oktober 2019

De Steenen Dijck zwemmers horen nu bij de Zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam. En net als andere jaren organiseren we voor hen de Zwemvierdaagse. Alle zwemmers uit Maassluis en omgeving, met een beperking, zijn van harte welkom om mee te doen.

De Zwemvierdaagse wordt gehouden vanaf donderdag 31 oktober tot en met donderdag 28 november, elke donderdag van 19.15 tot 20.00 in zwembad Dol-Fijn.

Wie mee wil doen moet minimaal vier van de vijf avonden zwemmen en iedereen die de vier avonden zwemt, krijgt na afloop de officiele KNZB medaille. De laatste avond wordt extra feestelijk, want dan worden alle medailles uitgereikt door Wethouder Sportzaken Gerard van der Wees in het restaurant van het zwembad.

De zwemmers betalen gewoon de entree zoals altijd, maar betalen dit jaar geen extra bijdrage, hiervoor hebben we een subsidie van het Fonds Schiedam-Vlaardingen ontvangen. Het is het eerste jaar bij ZVVS en zo kunnen we dat “vieren”.

Iedereen die op de 31e komt en meezwemt hoeft zich niet vooraf op te geven. Wie de 31e verhinderd is en op 7 november start, wordt gevraagd dat vooraf te melden aan:  zwemvierdaagse@zvvs.nl 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: