Direct door naar content
Liemerse Sportprijs op 11 december in Musiater in Zevenaar afbeelding nieuwsbericht

Liemerse Sportprijs op 11 december in Musiater in Zevenaar

07 november 2019

De Liemerse Sportprijs gaat op herhaling. Na het succes van vorig jaar trekt de sportieve karavaan dit keer naar Zevenaar, waar op woensdag 11 december Kunstwerk! Het Musiater het decor vormt voor de verkiezingsavond.

De Liemerse Sportprijs wil sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. De eerste editie vorig jaar in De Ogtent in Duiven trok ruim 300 bezoekers. Toenmalig PSV-spits Luuk de Jong deelde de prijzen uit, terwijl het Candea College en het Liemers College bijdragen leverden via muziek, techniek en fotografie. Dat gaat ook dit keer weer gebeuren.

In verschillende categorieën worden er ‘Liemerse’ prijzen uitgereikt: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent en aangepaste sporter. Vanaf 14 oktober kunnen de nominaties worden doorgegeven via www.liemersesportprijs.nl. In iedere klasse blijven er drie genomineerden over waaruit de jury de winnaar bekend maakt. Daarnaast wordt de publieksstem meegenomen in de uitslag.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: