Direct door naar content
Sportbedrijf Arnhem organiseert weer het Arnhemse Sportgala  afbeelding nieuwsbericht

Sportbedrijf Arnhem organiseert weer het Arnhemse Sportgala

20 november 2019

Het hele jaar door kun je iemand voordragen als kandidaat voor de Sport-ster en Support-ster van Arnhem. Deze twee awards reiken we uit tijdens het jaarlijkse Arnhems Sportgala op dinsdagavond 18 februari 2020 in Stadstheater Arnhem. Wie worden de Sport-ster en Support-ster van 2019?

Sport-ster
Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie verhalen centraal en is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van wereldniveau tot in de wijk. De jury kiest dit jaar maar liefst twee Sport-sterren. Een in de categorie professionals en een in de categorie amateurs. Daarmee maakt iedereen kans om een mooie prijs te winnen vanwege het behalen van een aansprekende sportprestatie in 2019.

Support-ster
Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem of amateur scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Deze categorie eren we met de Support-ster.

Sportfoto van het jaar
Naast de uitreiking van de awards voor de Sport-ster en Support-ster, wordt tijdens het Sportgala ook bekendgemaakt wie de maker is van de Arnhemse Sportfoto van het jaar. Alle inzenders van sportfoto’s nodigen we uit om aanwezig te zijn tijdens het Arnhems Sportgala op 18 februari.

Uiteraard mogen in deze categorieën ook mensen met een handicap en sportteams aangepast sporten niet ontbreken. Ken jij sporters met een handicap die het verdienen om in het zonnetje te staan of heb jij een bijzondere foto van aangepast sporten of van iemand met een handicap? Nomineer hen dan via de website van Sportbedrijf Arnhem.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: