Direct door naar content
Bezoekje van de Buurtsportcoach UniekSporten bij Tai Chi! afbeelding nieuwsbericht

Bezoekje van de Buurtsportcoach UniekSporten bij Tai Chi!

14 november 2019

Dag Unieke sporter/aanbieder!

Als buurtsportcoach UniekSporten breng ik graag een bezoekje aan de geweldige Unieke sportaanbieders binnen Beverwijk & Heemskerk.
Vorige week ben ik daarom langs geweest de sportaabieder bij Paviljoen Westerhout, hier wordt onder andere ''Tai Chi'' gegeven. Hier was ik erg nieuwschierig naar!
De gastvrije sfeer en professionele trainer spraken bij direct aan. Tai Chi heb ik ervaren als een sport waarbij je op een rustige en bewuste manier in contact komt met je lichaam en geest.
Heel erg prettig dus! Zeker een aanrader als je een Unieke sporter bent die behoefte heeft aan een rustige sport die alsnog op een intensieve manier uitdaagt!

Aldus de Tai CHi trainer Hans Gaarthuis:

''Jong geleerd, oud gedaan is het gezegde. Maar bij Tai Chi geldt een andere regel. Iedereen kan het leren, ongeacht de leeftijd. Enige mobiliteit is wel gewenst. Het niveau wordt niet door je leeftijd bepaald maar door je beleving. Zelfs zittend kun je Tai Chi  met enige aanpassingen beoefenen!''

  • Je leert de basisbewegingen en standen die horen bij de 8-vorm van de Yangstijl. Het goed beheersen van de basisbewegingen, -technieken en –principes zijn een enorme pré als u zich verder in deze fascinerende sport wilt bekwamen.
  • Deze groep is 5 jaar actief bezig met Tai-chi en ervaart dit heel positief. Door de ontspanning is ook de beleving van pijn minder. 
  • Tai chi is gericht op persoonlijke groei, innerlijke kracht en een goede conditie waarbij stabiliteit, concentratie, coördinatie en onspanning centraal staan.

TAI-CHI algemene lesinformatie

Bent u een unieke sportaanbieder binnen deze regio?
Nodig mij dan ook is uit om een bezoekje te brengen aan uw Unieke sportles, ik kom graag langs!

Met sportieve groet,
Annabelle de Wit   Buurtsportcoach Unieksporten
Beverwijk & Heemskerk
06 - 19080102

 

 

 

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: