Direct door naar content
Beweegproject Jongeren in Beweging+ afbeelding nieuwsbericht

Beweegproject Jongeren in Beweging+

18 november 2019

In navolging van het project Kinderen in Beweging+ start Sportief Valkenswaard, in samenwerking met CJG Valkenswaard, het project Jongeren in Beweging+. Dit naschoolse sport- en beweegprogramma is bedoeld voor jongeren van 13 t/m 16 jaar die op zoek zijn naar een geschikte sport, maar in het reguliere verenigingsleven (net) buiten de boot vallen. Dit kan verschillende redenen hebben, denk hierbij aan ADHD, autisme, laag zelfbeeld, overgewicht, moeilijke thuissituatie, e.d. Het doel van Jongeren in Beweging+ is om jongeren in beweging te krijgen en sport als middel in te zetten om mentale weerbaarheid op te bouwen.

Vanaf 2 december bieden wij iedere maandagavond, met uitzondering van vakanties, van 17.15 tot 18.15 uur een sport- en beweegprogramma aan, waarbij boksfit-oefeningen en stressmanagement-vaardigheden centraal staan. De deelnemende jongeren krijgen in een groep tot max 12 personen les van een docent en studenten van Fontys Sportkunde. Op deze manier kunnen wij alle jongeren de aandacht geven die zij nodig hebben.

Voor meer informatie over dit aanbod kunt u terecht bij Sportconsulent Sociaal Domein Manuel van de Wal (manuel.van.de.wal@valkenswaard.nl) of kijk op https://www.valkenswaard.nl/sport/jongeren-in-beweging_42137/.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×