Direct door naar content
Maak kennis met allerlei beweegmogelijkheden afbeelding nieuwsbericht

Maak kennis met allerlei beweegmogelijkheden

26 november 2019

Doe mee met het Beweegprogramma van Breda Actief! Tijdens dit programma maak je kennis met verschillende beweegmogelijkheden. Het programma duurt 8 weken waarin je samen elke week een andere beweegmogelijkheid uitprobeert in samenwerking met verschillende (sport)aanbieders. Zo ontdek je wat je leuk vindt, maar is het ook heel gezellig om dit samen met buurtgenoten te kunnen doen! 

In de Bredase wijken Westerpark/Tuinzigt start vanaf woensdag 4 december het beweegprogramma speciaa voor 55-plussers die een beperking of aandoening hebben én op zoek zijn naar mogelijkheden om toch lekker te kunnen bewegen. Weet je niet wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn? Of wil je verschillende beweegmogelijkheden uitproberen? Er wordt gezorgd dat er voor iedereen een manier is om gezellig mee te bewegen. Na het programma kijken wij samen met jou naar een vervolg om ook structureel te blijven bewegen.

Meedoen?
Dat kan dat voor 15 euro (BredaPas: 7,50).
Het programma start op woensdag 4 december van 13.00 - 14.00 uur bij MyLife (Zandoogjes 15, Breda)
Meld je aan door te mailen naar unieksporten@breda-actief.nl.

Meer informatie?
Neem contact op met Uniek Sporten door te bellen naar 076 523 35 55 of stuur een mail naar unieksporten@breda-actief.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: