Direct door naar content
Gratis zwemdag voor mensen met een beperking in Mijdrecht afbeelding nieuwsbericht

Gratis zwemdag voor mensen met een beperking in Mijdrecht

03 december 2019

Kom lekker zwemmen op vrijdag 27 december! 

Vanaf 10.00 uur zijn kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). De ochtend staat in het teken van lekker samen bewegen en plezier maken. Aanmelden kan tot 24 december via https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/.

Programma
Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur, maar kunnen ook meedoen aan een aangepaste zwemles. Om 10.30 uur staat de aangepaste zwemles op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk een aangepast zwemles is.

Gratis toegang
Lekker samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. Andere extra personen of begeleiders dienen een zwemkaartje te betalen.

Uniek Sporten
Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar geen idee waar hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld. 

Meer informatie
Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan contact met haar worden opgenomen.  Aanmelden kan via https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×