Direct door naar content
Kom gratis zwemmen in Mijdrecht!  afbeelding nieuwsbericht

Kom gratis zwemmen in Mijdrecht!

03 december 2019

Op vrijdag 27 december vanaf 10.00 uur zijn kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). De ochtend staat in het teken van lekker samen bewegen en plezier maken. Aanmelden kan tot 24 december via https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/.

Programma
Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur, maar kunnen ook meedoen aan een aangepaste zwemles. Om 10.30 uur staat de aangepaste zwemles op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk een aangepast zwemles is.

Gratis toegang
Lekker samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. Andere extra personen of begeleiders dienen een zwemkaartje te betalen.

Uniek Sporten
Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar geen idee waar hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld. 

Meer informatie
Aanmelden kan via https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: