Direct door naar content
Zo ziet de kerst van Lisa Bunschoten eruit afbeelding nieuwsbericht

Zo ziet de kerst van Lisa Bunschoten eruit

26 december 2019

Voor snowboardster Lisa Bunschoten is de winterperiode veelal een drukke periode. Qua sport, maar zeker ook door allerlei festiviteiten. Lisa is immers een echte kerstliefhebber en houdt er wel van om dat dan ook gezellig te vieren. 

Dit jaar is ze tijdens kerst in Nederland en gaat ze een paar dagen naar haar ouders om daar kerst te vieren. "De dagen zijn gelukkig nog niet helemaal volgepland met dingen die moeten of verwacht worden, maar we doen vooral lekker rustig aan. Niets moet, alles mag", zegt Bunschoten.

Relaxen
Kerst bestaat voor haar vooral uit gezelligheid, familie, lekker eten en relaxen. "De winter is natuurlijk een drukke periode in onze sport, maar gelukkig zijn we in de kerstweek eigenlijk altijd wel vrij om dit met familie te kunnen vieren. Ik ben een echte kerstliefhebber."

Kerstliefhebber
Dat ze een kerstliefhebber is, blijkt vooral uit het feit dat ze al ruim van te voren uitkijkt naar de kerstperiode. "De gezelligheid en het relaxte gevoel vind ik altijd heel fijn. Ik kan ook echt blij worden van kerstmuziek en kerstversiering. Het leukste vind ik dat ik gewoon lekker kan doen waar ik op dat moment zin in heb. Ik vind het leuk om op mijn snowboard te staan, maar vind het ook heel fijn om gezellig met zijn allen lekker te eten en fijne dagen te hebben."

Vooruit kijken
Tijdens de kerstperiode kijkt ze bovendien ook al even vooruit naar het nieuwe jaar. "Ik stel nooit echt goede voornemens op, maar ik neem me altijd wel voor om te genieten van wat ik mag doen. Daarnaast blijf ik natuurlijk hard doorwerken om het beste uit mijzelf te halen", besluit Lisa. 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: