Direct door naar content
Schrijf je nu in voor de KPN Schaatsvriendendag!  afbeelding nieuwsbericht

Schrijf je nu in voor de KPN Schaatsvriendendag!

18 december 2019

De 11e editie van de KPN Schaatsvriendendag vindt plaats op zondag 9 februari 2020 bij Flevonice in Biddinghuizen. Schaatshelden, sponsoren en tientallen vrijwilligers zetten zich op deze bijzondere dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden kennis te laten maken met de schaatssport. En jij kunt daar bij zijn! De KPN Schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap en leeftijd. Deelname aan deze leuke dag is gratis.

Activiteiten op het ijs
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft ook nu weer een waar schaatsspektakel te worden. Tijdens de 11e KPN Schaatsvriendendag gaan bezoekers met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking samen met hun vrienden de schaatsbaan op. Naast schaatsen zijn er verschillende andere activiteiten op het ijs, zoals curling en ice-biking. Ook zijn er dit jaar weer professionele clinics te volgen. Muzikale ondersteuning maakt de dag compleet en zorgt voor een unieke sportdag voor de gehandicaptensport.

Het voorlopige programma:
09.30 – 10.15 uur parkeren en ontvangst
10.15 – 10.30 uur officiële opening
10.30 – 12.30 uur clinics en vrij schaatsen
12.30 uur afsluiting

Wil je meer informatie of met een groep deelnemen? Neem dan contact op met de organisatie via ikkomschaatsen@fondsgehandicaptensport.nl.

Benieuwd welke artiesten en schaatshelden er komen om de clinics te verzorgen en jou de dag van het jaar te geven? Volg dan de Facebookpagina van Uniek Sporten en blijf up-to-date. De KPN Schaatsvriendendag is een unieke schaatsbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare® partners KPN en Asito, Flevonice, Ice-World en de KNSB.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: