Direct door naar content
Sportieve afsluiting succesvol G-voetbalseizoen Loenermark afbeelding nieuwsbericht

Sportieve afsluiting succesvol G-voetbalseizoen Loenermark

24 december 2019

Loenermark G-Toppers sluiten kalenderjaar af
Zaterdag 14 december hebben we met alle G-toppers, trainers, begeleiders en een aantal ouders gezamenlijk het kalenderjaar afgesloten. We zijn met z'n allen gaan bowlen bij een vakantiepark in Hoenderloo. Enthousiast werden er groepen gemaakt, namen ingevuld en de strijd was begonnen. Overal werd goed gegooid, soms met behulp van een glijsteun of van bumpers op de baan. Iedereen kon zo van het spelletje genieten. Her en der werden er zelfs strikes gegooid of een spare. Er werd veel uitgedaagd, gelachen en ook bij gekletst.
Na een uurtje fanatiek bowlen stond er een patatbuffet klaar. Er werd gezellig nagepraat en lekker gegeten. Het was een gezellige ochtend met z'n allen!
Vrijdag 20 december was de laatste afsluitende training, dus nu is het echt klaar voor dit jaar.
Dan volgt er een welverdiende vakantie. Op 5 januari 2020 staan we er weer, klaar om tegen het eerste team van Loenermark te gaan strijden en daarna gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar.
Wij zien graag meer voetballers met een beperking uit de regio van Loenen aansluiten en hopen dat ook zij vooral veel plezier beleven aan het voetballen bij onze leuke en sportieve voetbalvereniging. 
Aanmelden kan door een email te sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl of door langs te komen bij een training. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis te maken voordat je mee gaat trainen. In dit kennismakingsgesprekje kunnen we dan beiden aangeven wat we van elkaar verwachten en of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.
Om te kijken of je voetballen bij Loenermark leuk vindt kun je een paar keer meetrainen zonder lid te zijn. Meetrainen kan ook op sportschoenen.

Voor meer informatie kijk hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: