Direct door naar content
G voetbal team Loenermark succesvol afbeelding nieuwsbericht

G voetbal team Loenermark succesvol

09 januari 2020

Zondag 5 januari was het weer zover, de inmiddels traditie getrouwe wedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal van Loenermark die plaatst vind voor de nieuwjaarsreceptie van de vereniging.
Iedereen was mooi op tijd om zich goed voor te kunnen bereiden op de wedstrijd. Spanning en enthousiasme waren aanwezig bij de spelers, ze hadden er zin in! Om 13.30 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal en beide partijen gingen er fanatiek tegen aan. 
De eerste goal viel al snel voor het G-team, zo ook de tweede. Loenermark 1 moest dus flink aan de bak om niet met grote cijfers te gaan verliezen.
Toen ook Loenermark 1 wat beter in het spel kwam, werd het een spannende wedstrijd, het ging gelijk op!
Er werd fanatiek gevoetbald, onderling werd er flink wat uitgedaagd en gesteggeld als de scheidsrechter even niet goed oplette, maar er kwam nog geen duidelijke winnaar uit. Wel werden er aan beide kanten mooie goals gemaakt. De wedstrijd eindigde met 6 -6. De penalty reeks moest bepalen wie de winnaar zou worden van deze spannende wedstrijd.
De G-toppers schopte heel wat ballen in het net en de keeper van het G-team stopte juist veel ballen voor ze het net ingingen! De G-toppers hebben het goed gedaan, want uiteindelijk hebben ze gewonnen met 17 - 12!!!  Dikke winst dus voor het G-toppers! De spelers van beide partijen feliciteerden en bedankten elkaar voor de leuke en sportieve wedstrijd en daarna werd er nog gezellig nagepraat tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine en is er geproost op een sportief nieuw jaar!

Wil jij ook graag bij het leuke G-team van Loenermark komen spelen, dan ben je van harte welkom! Voor zowel het jeugd (vanaf ongeveer 6 jaar) als het senioren team zijn we op zoek naar enthousiaste voetballers, die de teams willen komen versterken! We trainen op vrijdag avond van 18.45 uur - 19.45 uur. Op vrijdag 17 januari starten we weer met trainen. Stuur ons even een mailtje (g-voetbal@vvloenermark) wanneer je wilt komen kijken, dan zorgen we dat we je opvangen en samen even kennis kunnen kunnen maken. Voor meer informatie over  aanmelden en voetballen bij Loenermark kijk hier.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: