Direct door naar content
Uniek Sporten Uitleen: sportrolstoel uitproberen? afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Uitleen: sportrolstoel uitproberen?

15 januari 2020

Vanaf 2020 is het in Purmerend mogelijk om een sportrolstoel uit te proberen. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past. Uniek Sporten UItleen is meer dan een uitleenservice voor de sportrolstoelen of handbikes, het is een mobiliteitsgarantie. U krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op uw wensen en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar.Uniek Sporten Uitleen is bedoeld voor volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op de pagina van Uniek Sporten Uitleen. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar Melvin Smid van Spurd

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: