Direct door naar content
Handbike succes krijgt vervolg tijdens editie 2020 van de Ronde van Geldrop! afbeelding nieuwsbericht

Handbike succes krijgt vervolg tijdens editie 2020 van de Ronde van Geldrop!

22 januari 2020

Afgelopen jaar stond tijdens de Ronde van Geldrop voor het eerst een wedstrijd voor Handbikers op het programma. De organisatie wist van te voren niet dat hier zoveel deelnemers op af zouden komen, waaronder wereldkampioen Tim de Vries en Nederlands kampioenen Mitch Vialle, Laura de Vaan en nog meer toppers uit binnen en buitenland. Het weer was niet best, maar de rijders waren zeer te spreken over het straten parcours dat was uitgezet op Zesgehuchten.

De Ronde van Geldrop vind dit jaar plaats op zondag 26 April, de dag vóór koningsdag. Ook aankomend jaar staat de handbikewedstrijd weer op het programma. Op verzoek van de rijders is het programma aangepast en zal de handbikewedstrijd worden verreden ná de wedstrijd van de elite rijders. Heb je interesse om mee te rijden bij De Ronde van Geldrop, meld je dan aan via de site van de KNWU!

Heb jij interesse of ken je iemand die graag in clubverband wil handbiken, trainen, ritten rijden of wellicht deelnemen aan wedstrijden en kom jij uit de omgeving van eindhoven? Neem dan gerust contact op met René Verleg via 06-39233938 of rph.verleg@gmail.com. Kom gezellig eens langs om te kijken en vrijblijvend aan te sluiten bij een training!

Hopelijk tot 26 April bij de Ronde van Geldrop!

Aanbevolen berichten

Jetze Plat is weer voorzichtig aan het trainen

Ellie is eerste model met down bij Gucci

Tony (5) haalt op protheses miljoen op

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×