Direct door naar content
Genomineerden Arnhems Sportgala bekend afbeelding nieuwsbericht

Genomineerden Arnhems Sportgala bekend

28 januari 2020

Het Arnhems Sportgala is een avond om terug te kijken op het afgelopen sportjaar. Dat doen we met de bekendmaking van de Sport- en Support-sterren voor unieke prestaties in 2019 en ook met de winnaar van de Sportfoto van het jaar. De genomineerden zijn bekend en geïnteresseerden kunnen nu gratis een kaart reserveren.

Sport-sterren
Meer dan 120 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de handbaldames, Anne van Dam en de rolstoelbasketbalsters. Als amateursporters staan bijvoorbeeld Scaramouce, de dames van Eldenia en de Wheeldancers in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster
Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Harry Jacobs en Alfred van Schaar. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Aangepast sporten
Ook dit jaar is aangepast sporten geen aparte categorie op het Arnhems Sportgala. Sporters, sportteam en supporters met een handicap of beperking zijn dus geïntegreerd in alle categorieën. 

Sportief avondje uit
Het Stadstheater is de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek. Het sportgala vindt plaats op dinsdagavond 18 februari 2020. Kaartjes zijn gratis te reserveren via Sportbedrijf Arnhem.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: