Direct door naar content
Onbezorgd weekendje weg in een aangepaste huisje afbeelding nieuwsbericht

Onbezorgd weekendje weg in een aangepaste huisje

07 februari 2020

De laatste vakantie lijkt alweer heel ver weg en daarom leek het ons wel weer tijd voor een minivakantie! Wij begrijpen dat op vakantie gaan met een beperking lang niet altijd even eenvoudig is en daarom heeft Droomparken een onbezorgd weekend weg naar een van hun aangepaste huisjes ter beschikking gesteld. Hoe heerlijk klinkt dat?! Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt op dit onbezorgde weekendje weg! 

Onbezorgd op vakantie bij Droomparken
Een vakantie is pas echt compleet als je je nergens zorgen over hoeft te maken! En wist je dat dat perfect kan bij Droomparken? Het kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen en aankleden, verzorging en verpleging, hulp bij sondevoeding en katheriseren, wondverzorging, hulpmiddelen in uw accommodatie of begeleiding bij activiteiten/uitstapjes. Maar ook hulp bij speciale wensen tijdens je vakantie behoort tot de mogelijkheden. Samen met Comfortzorg bekijkt Droomparken hoe deze vakantiewensen gerealiseerd kunnen worden. Zo kun jij lekker zorgeloos genieten van je vakantie midden in de prachtige Nederlandse natuur.

Aangepaste huisjes
Maar niet alleen biedt Droomparken een onbezorgde vakantie aan, ook zijn er in heel het land huisjes aangepast. Hieronder hebben we een aantal foto's voor je op een rijtje gezet! 

Aangepaste huisje 1

Aangepaste huisje 2

Kans maken op een weekendje weg?
Heb jij zin gekregen om er even heerlijk op uit te gaan? Laat ons dan op Facebook weten met wie en waarom jij een heerlijk weekendje weg verdient! Je kunt meedoen tot en met 16 februari. De winnaar wordt op 18 februari bekend gemaakt! En ook voor de verliezers hebben we iets leuks! 

Meer weten over een onbezorgde vakantie bij Droomparken lees hier dan meer. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: