Direct door naar content
5e editie Special Obstacle Run in Nieuwegein 16 mei 2020 afbeelding nieuwsbericht

5e editie Special Obstacle Run in Nieuwegein 16 mei 2020

10 februari 2020

Op zaterdag 16 mei 2020 vindt de 5e editie van de Special Obstacle Run plaats bij Down Under in Nieuwegein. Het evenement werd 5 jaar geleden voor het eerst georganiseerd door Griftenstein en Zorg en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol initiaitief. Bij deze speciale editie worden zelfs 200 a 250 deelnemers verwacht!

WAT IS HET?

Een nieuw parcours van 2 tot 3 km met allerlei spannende hindernissen, waar kinderen en volwassenen over heen of onder door moeten klauteren en natuurlijk ook recht door de modder. Het wordt daarom ook wel een mud run genoemd.

Wij willen mensen met een ‘hindernis’ het gevoel geven dat ze stoer zijn en trots kunnen zijn op zichzelf. We laten ze letterlijk ervaren hoe het voelt om obstakels te overwinnen. Dit alles voor een positief zelfbeeld en een boost voor het zelfvertrouwen.

VOOR WIE?

Voor kinderen en volwassenen die niet mee doen aan een gewone mudrun. Dat is dus heel breed

Mensen met een verstandelijke beperking, een fysieke beperking, visuele of auditieve problemen, een vorm van autisme of andere ontwikkelingsproblemen.

Iedereen die geholpen moet worden bij het verleggen van grenzen is welkom!

MEER INFORMATIE:

Surf naar www.specialobstaclerun.nl 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: