Direct door naar content
G/LG-hockey Goudse MHC zoekt versterking! afbeelding nieuwsbericht

G/LG-hockey Goudse MHC zoekt versterking!

12 februari 2020

Al jaren wordt er bij Goudse MHC G/LG-hockey gespeeld. Helaas zijn er de laatste 2 jaar een aantal spelers gestopt. Er zijn nu 5 enthousiaste spelers. Dit zijn te weinig spelers om mee te spelen met 6-tal competitie, losse wedstrijden of toernooitjes op een kwart veld met een keeper in volledige uitrusting.  Daarom zoeken wij nieuwe G/LG-hockeyleden vanaf ongeveer 6 jaar, niet rolstoel afhankelijk, waarbij de verstandelijke beperking van dien aard is, dat zij niet kunnen hockeyen met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam.

Bij het aanbieden van G/LG-hockey is het motto: ‘gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet’. Het doel van G/LG-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aan te leren en soms wedstrijden en toernooitjes in de regio te spelen. Hierbij ligt het accent op spelplezier en vertrouwen in eigen kunnen en mogelijkheden en ligt het accent niet op de beperking. De trainingen worden gegeven door vaste, vaardige en enthousiaste trainers. Na een warming up gaan de spelers in groepjes met een eigen trainer allerlei oefeningen doen, aan het einde van de training wordt een partijtje gespeeld. Elke woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur vanaf 4 maart 2020 wordt getraind op het hockeyveld van de Goudse MHC.

In principe wordt uitgegaan van de normale regels, technieken en tactieken die gelden bij het reguliere zestalhockey. Deze worden, indien nodig, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers.

Bij Goudse MHC is iedereen van harte welkom! Plezier en ontspanning staat voorop. Naast het hockeyen kun je meedoen aan allerlei activiteiten die door de club worden georganiseerd, zoals Sinterklaas, filmavond, vossenjacht, familietoernooi. Je kunt gerust eerst een paar keer komen meetrainen. Er zijn leensticks aanwezig. Sportschoenen en lekker zittende kleding zijn dan voldoende.

Wij zijn ook opzoek naar een nieuwe coördinator voor de G/LG-hockey binnen Goudse MHC. Lijkt het je leuk om deze groep te ondersteunen, mail dan naar het onderstaande adres.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie kijk op www.gmhc.nl of mail ghockey@gmhc.nl

IEDERE WOENSDAG VANAF 4 MAART 2020 TUSSEN 18.00 EN 19.00 uur

GOUDSE MHC, GROENHOVENPARK 4 IN GOUDA

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: