Direct door naar content
Krijg een vrijkaartje voor The Dutch Masters afbeelding nieuwsbericht

Krijg een vrijkaartje voor The Dutch Masters

17 februari 2020

Van 12 tot en met 15 maart 2020 worden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch The Dutch Masters Indoor Brabant gehouden. Net als vorig jaar wordt weer een G-finale georganiseerd voor ruiters met een beperking. Jij kunt hier bij zijn, want wij mogen kaarten weggeven! Dit is een mooie kans om kennis te maken met de paardensport. 

Als je paardenliefhebber bent dan ken je Indoor Brabant The Dutch Masters vast al. En als je nog niet zo bekend bent met de paardensport dan kun je bij dit topevenement geen betere introductie krijgen. Tijdens dit vierdaags evenement komen namelijk de beste springruiters ter wereld naar de Brabanthallen om met hun paarden de mooiste sprongen te laten zien. 

G-Finale 
Op donderdag 12 maart staat een bijzonder onderdeel op het programma: de G-finale. Dit is het sluitstuk van de Dutch Masters G-Competitie, die net als vorig jaar samen met ParaPaard en WeAllRide wordt georganiseerd. Deelnemers zijn de ruiters en amazones van de Stichtingen en Verenigingen die paardensport aan mensen met een beperking aanbieden. In de G-finale laten de beste zes G-ruiters de proef waar ze lang op hebben geoefend zien voor het grote publiek. 

Vrijkaarten
Wil jij bij de G-finale zijn op 12 maart? Dat kan! Wij mogen namelijk vrijkaarten weggeven voor deze bijzondere avond. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar info@thedutchmasters.com. Aanmelden kan tot 9 maart. Hebben je na het uitje naar Dutch Masters interesse om zelf eens paard te rijden? Dan kunnen wij altijd een proefles voor hen regelen bij een van onze aangesloten Stichtingen. 

Voor meer informatie over Parapaard zie: www.parapaard.nl of volg onze Facebookpagina. Meer informatie over Dutch Masters Indoor Brabant kunt je hier vinden. 

*De kaarten zijn enkel bestemd voor personen met een beperking (en begeleiders)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: