Direct door naar content
Winnaar weekendje weg bekend afbeelding nieuwsbericht

Winnaar weekendje weg bekend

18 februari 2020

Wauw, wauw, wauw! Wat hebben jullie zin om een weekendje weg te gaan zeg; dit cadeautje van Droomparken kwam volgens mij precies op het juiste moment! Wat hebben wij ontzettend veel berichten van jullie mogen ontvangen zeg. Helaas kan er maar eentje de winnaar zijn. 

Winnaar
We houden jullie dan ook niet langer in spanning. Kim de Weerd, van harte gefeliciteerd, jij hebt een heerlijk weekendje weg met je gezin gewonnen in een aangepast huisje van Droomparken. We sturen je via Facebook een privéberichtje. Het onderstaande berichtje heeft Kim gedeeld op Facebook. Geniet van je weekendje weg Kim! 

Zoon van Kim de Weerd

 Wij zouden heel erg graag met ons gezinnetje ergens heen willen winnen. Mijn zoontje die amper kan lopen en dus in de rolstoel zit zou hier mega van kunnen genieten als alles aangepast is en er geen problemen zijn voor hem. Dus wij gaan vet hard duimen met z'n vieren β€οΈπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ€πŸ€

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: