Direct door naar content
X-toppers: Nijmeegse Vierdaagse voor mensen met beperking afbeelding nieuwsbericht

X-toppers: Nijmeegse Vierdaagse voor mensen met beperking

19 februari 2020

Meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse, ondanks je beperking. Dat kan via het wandelproject X-toppers van Iedereen Kan Sporten en MEE Noord en Midden Limburg. X-toppers zorgt voor begeleiding tijdens het lopen en regelt faciliteiten zoals slaap- en rustplaatsen, vervoer, catering en medische verzorging. Deelnemers hoeven zich alleen maar te concentreren op het meedoen en halen van de finish. Voor de Vierdaagse 2020 van 21 t/m 24 juli zoekt X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsoren.

Komend jaar doen de X-toppers voor de 10e keer mee aan de Vierdaagse. Sommige deelnemers lopen al jaren mee. Maar er zijn ook elk jaar weer nieuwe gezichten bij. In 2019 stonden er 60 deelnemers aan de start. Samen met hun buddy gingen ze de uitdaging van 30, 40 of 50 km aan.

Doe mee als X-topper, buddy of sponsor
Om meedoen in 2020 weer mogelijk te maken zoekt de X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsoren. Ben je 12 jaar of ouder? Heb je een beperking, zoals bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking of een vorm van autisme? En wil jij graag de Nijmeegse Vierdaagse lopen maar kun jij dit vanwege je beperking niet alleen? Dan ben jij de X-topper die we zoeken! Ook buddy’s zijn van harte welkom zich aan te melden. Zij ondersteunen de X-toppers tijden het lopen. Wil je als sponsor aan dit unieke evenement bijdragen, ook dan is je bijdrage van harte welkom.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: