Direct door naar content
Programma Uniek Wandelen voor 2020 bekend afbeelding nieuwsbericht

Programma Uniek Wandelen voor 2020 bekend

25 februari 2020

Het doel van Stichting Uniek Wandelen is om mensen met een verstandelijke beperking wandelactiviteiten of wandeltrainingen aan te bieden, laagdrempelig en met een structurele regelmaat. Daarmee kunnen ze hun gezondheid verbeteren en hun zelfredzaamheid, het gevoel "ergens bij te horen" en het besef van eigenwaarde vergroten.

Voor 2020 worden de volgende wandelingen georganiseerd:

  • Kastelenwandeltocht in Wijchen, Hemelvaartsdag 21 mei, in samenwerking met W.S.V. de Posthoorn
  • 3 Provinciëntocht in Malden, Tweede Pinksterdag 1 juni, in samenwerking met Stichting Malden Wandelt; 5 km of 10 km. De tien alleen bij minimaal 5 personen
  • SONS 2020 in Den Haag, vrijdag 12 juni, in samenwerking met SONS 2020 Den Haag en Sportief Wandelgroep Zoetermeer (inclusief touringcar vervoer naar Den Haag)
  • 4Daagsewandeling in Nijmegen, donderdag 23 juli, in samenwerking met Vierdaagse Feestenorganisatie;  5 km (niet geschikt voor rolstoelers)
  • Euregio Vrijheidswandeling in Groesbeek, zondag 13 september, in samenwerking met Stichting Wandelen in Vrijheid
  • St. Nicolaastocht in Heumen, zondag 22 november, in samenwerking met Stichting Malden Wandelt en WIOS’81;  5 km

Voor alle wandelingen geldt gratis deelname. Voorwaarde voor de SONS wandeling is eerdere deelname aan een wandeling in de regio Nijmegen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: