Direct door naar content
Gratis proefles hydrotherapie in Bussum volgen? afbeelding nieuwsbericht

Gratis proefles hydrotherapie in Bussum volgen?

25 februari 2020

In weldadig warm water op een gezonde manier bewegen? Dit kan nu onder begeleiding van een oefentherapeut Mensendieck van Movement Therapy.

Veilig en comfortabel in het water!
Het oefenen in het water is een zeer geschikte methode om op een veilige en comfortabele manier aan je fysieke belastbaarheid te werken. Door de opwaartse druk van water is er minder belasting van de gewrichten, botten en spieren, waardoor mensen die op het droge niet kunnen oefenen, dat in water wel kunnen. De kans op gewrichtspijn en spierpijn neemt hierdoor af. Het water biedt in verschillende richtingen weerstand tegen het lichaam, waardoor er met een grotere effectiviteit/resultaat geoefend kan worden.

Het water heeft een temperatuur van 32 graden wat zorgt voor een betere doorbloeding van spieren. Oefeningen gericht op beweging, houding, ontspanning, conditie, spierlengte, spierversterking, balans en evenwicht zullen verbeteren.

Wilt u graag in groepsverband uw fysieke mogelijkheden vergroten? Volg dan gratis uw proefles op donderdagavond van 20:00 - 21:00 in de Zandzee.

Contactgegevens
Stance van den Ende
T: 06-15690658
E: stance@movementtherapy.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: