Direct door naar content
Zaterdag 14 maart 2020 - De Wolden E-biketocht afbeelding nieuwsbericht

Zaterdag 14 maart 2020 - De Wolden E-biketocht

25 februari 2020

In samenwerking met gemeente De Wolden is er een aantrekkelijke route speciaal voor e-bikes uitgezet. De Wolden heeft een gevarieerd landschap. Er zijn grootschalige landbouwgebieden met onder andere moderne melkveehouderijbedrijven (Ruinerwold, Koekange), afgewisseld met beekdalen (Reestdal, Ruiner Aa), stuwwallen (Nolde), esdorpen (Ansen, Ten Arlo) en bos (Echten). De route van 35 of 55 kilometer voert grotendeels door deze fraaie gemeente over mooie fietspaden en rustige binnenwegen. Als extra attractie is de vernieuwde VAM-berg in de route opgenomen.

Informatie:
Start en finish vanaf het gemeentehuis in Hoogeveen. De route is volledig bepijld. Verzorging bij start/finish en onderweg en attentie na afloop ligt er een attentie klaar.

Starttijden:
De starttijd is tussen 09.00-09:30 uur vanuit het gemeentehuis van Hoogeveen, adres Raadhuisplein 1 in Hoogeveen. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur. Onderweg zullen enkele stempelposten worden ingericht. Verzorging bij start/finish is gratis. De andere controleplaatsen rekenen fietsvriendelijke tarieven. Eventuele was- en kleedgelegenheid na afloop is bij Het Activum, Sportveldenweg 1 in Hoogeveen (sportpark Bentinckspark).

Inschrijven:
U kunt zich inschrijven via de volgende link: Aanmelding e-bike.

De inschrijfkosten bij voorinschrijving zijn EUR 4,- per persoon. Op zaterdag 8 maart kunt u zich ook inschrijven. De kosten zijn dan EUR 5,- per persoon.

Bij voorinschrijving betaalt u via iDEAL de inschrijfkosten. U kunt bij de start de inschrijfkosten met pin of contant betalen.

Voorinschrijvers maken kans op extra prijzen bij de verloting. De opbrengst van de e-biketocht gaat gedeeltelijk naar het goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Drentse ziekenhuizen en Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Met uw inschrijfnummer maakt u tevens kans op een mooie prijs bij de verloting waarvan de uitslag na afloop van de Rondes van Drenthe bekend wordt gemaakt o.a. op deze website

Deelname op eigen risico en wij adviseren u een valhelm te dragen.

De organisatie van de e-biketocht van de Ronde van Drenthe is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met Tourclub De Peddelaars uit Hoogeveen

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: