Direct door naar content
Ready to sport? Kom ook op 18 maart naar Heliomare de Velst!  afbeelding nieuwsbericht

Ready to sport? Kom ook op 18 maart naar Heliomare de Velst!

02 maart 2020

Op woensdag 18 maart wordt in de Heliomare sporthal De Velst in Heemskerk een Ready to Sport Sportinstuif georganiseerd in het kader van De Week van de Gezonde Jeugd.

Ready to Sport Sportinstuiven hebben als doel om mensen met en zonder beperking samen te brengen door middel van sport, vanuit de gedachte dat sporten en bewegen is goed voor iedereen, maar ook erg leuk om te doen! Gedurende de Week van de Gezondheid wordt deze gedachte toegespitst op de jeugd.

Tijdens de sportinstuif kan de jeugd, zowel met als zonder beperking, zich dan ook onbeperkt uitleven met allerlei sportieve en leuke activiteiten zoals aerial yoga, freerunnen, handboogschieten, klimmen, fitness, voetbal, springkussen, etc.

Dansworkshops met Juvat Westendorp
Bijzonder zijn de dansworkshops die worden gegeven door niemand minder dan Juvat Westendorp! Juvat is een Nederlandse acteur, danser en choreograaf die speciaal voor deze voor ons een dansworkshop komt geven.


De Ready to sport- middag bij Heliomare wordt georganiseerd In samenwerking met Beverwijk Fit & Actief, Heliomare, de Buurtsportcoach Uniek Sporte,Team sportservice Kennemerland, JOGG, Welschap,

  • Locatie: Heliomare Sporthal de Velst, Velst 1, Heemskerk
  • Tijd: woensdag 18 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Aanmelden is niet nodig! Gewoon gezellig langskomen. Iedereen is meer dan welkom!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: