Direct door naar content
Samen wandelen? Doe mee met de Wandel Challenge! afbeelding nieuwsbericht

Samen wandelen? Doe mee met de Wandel Challenge!

11 maart 2020

Wil jij in beweging komen of meer bewegen? Dit voorjaar starten we weer met de Wandel Challenge: elke week wandelen op verschillende plekken in West-Brabant!

Tijdens de Wandel Challenge wordt er op een laagdrempelige manier een eerste stap gezet om te gaan bewegen. Gedurende 3 tot 5 maanden wordt er wekelijks samen met wandeltrainers en -vrijwilligers in jouw omgeving gewandeld. De Wandel Challenge is voor iedereen die actiever wil worden, gezondheidswinst wil boeken of voor een betere conditie gaat. Ook als je diabetes of COPD hebt zijn de wandelingen zeker geschikt voor jou! Zorgprofessionals starten de wandelgroepen mee op.

Iedereen kan meelopen, want gezelligheid staat hoog in het vaandel! Juist de gezelligheid die erbij komt kijken, is een drijfveer om te blijven trainen. Het doel is om beter en langer te kunnen wandelen.

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, treft ook Uniek Sporten maatregelen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers en betrokkenen staat immers voorop. Daarom hebben we besloten dat de informatiebijeenkomsten en de startdatums van de Wandel Challenge worden uitgesteld. Wandelingen van groepen die al zijn begonnen, worden tijdelijk on hold gezet.. Zodra er meer informatie bekend is over het vervolg van de Wandel Challenge delen we dit met jullie. Via onderstaande links kan wel nog worden ingeschreven. We nemen dan contact met je op als we (weer) van start kunnen gaan.

Heb je nog vragen? Of wil je onder goede (medische) begeleiding starten? Neem contact met ons op via 076 523 3555 of stuur een e-mail naar westbrabant@unieksporten.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: