Direct door naar content
Hardlopen OM Odijk 6 juni 2020 afbeelding nieuwsbericht

Hardlopen OM Odijk 6 juni 2020

13 maart 2020

'OM Odijk’ 6 juni 2020:

‘Om Odijk’ is de naam van de hardloopwedstrijd die in maart 2016 voor de eerste keer georganiseerd is in Odijk en op zaterdag 6 juni 2020 zijn eerste lustrum zal beleven. Deze naam is ingegeven door het parcours, omdat deze ronde letterlijk ‘Om Odijk’ heen loopt.

Wat Om Odijk speciaal maakt is dat er ook een duo loop is.

Heb je een beperking, maar laat je je graag uitdagen dan is dit de geschikte loop voor jou! Of hoe leuk is het om samen met je opa of oma een sportieve prestatie neer te zetten?

Sporten en bewegen is gezond. En iedereen doet dit op zijn eigen niveau. Toch is het vaak fijn om samen met iemand een prestatie neer te zetten. Tijdens Om Odijk bieden we iedereen de mogelijkheid om in tweetallen deel te nemen aan de duoloop.

De duoloop is geen wedstrijd, maar een prestatieloop. Het is de bedoeling dat je als tweetal gezamenlijk één kilometer aflegt en hand in hand over de finish komt. Dat mag hardlopend, maar ook wandelend, eventueel met een hulpmiddel zoals een rollator. Een mooi doel om voor in beweging te komen en naar toe te trainen!

Meer informatie over het aanmelden en nieuwsgierig naar de andere loopmogelijkheden ga dan naar:

www.omodijk.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: