Direct door naar content
Doe mee met de ‘WC-rol Racket Challenge’! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de ‘WC-rol Racket Challenge’!

20 maart 2020

Je ziet nu op social media nu overal WC Rol Challenges opduiken, waarbij je gehamsterde wc-rollen op een creatieve manier worden gebruikt. Bijvoorbeeld om hoog te houden of een trucje te doen. De Esther Vergeer Foundation bedacht daar deze week een leuke variant op: de WC-Rol Racket Challenge! 

Bij de WC-Rol Racket Challenge is het idee net zo simpel als een toiletbezoek: film een truc met een wc-rol en een tennisracket en nomineer drie vrienden op Facebook of Instagram om hetzelfde te doen. Rolstoeltennisser Ruben Spaargaren trapte af met dit filmpje:

 
WC ROL RACKET CHALLENGE

➡️WC ROL RACKET CHALLENGE🎾 Ben jij klaar met bankhangen en wil jij ook weer lekker naar buiten? Dan hebben wij een gave challenge voor jou!🥁 Film een truc met een wc rol en een tennisracket en nomineer 3 mensen die ook deze challenge aan moeten gaan.😆 Ruben Spaargaren trapt af en heeft Lizzy de Greef, Fee Lentze en Diede de Groot genomineerd! Wij zijn benieuwd hoe de dames het ervan af brengen! Like, deel en doe lekker mee! Vergeet ons niet te taggen!! #wcrolracketchallenge #stayathomechallenge

Posted by Esther Vergeer Foundation on Wednesday, March 18, 2020

Hij nomineerde in dit filmpje gelijk zijn collega-tennissers Lizzie de Greef, Diede de Groot en Fee Lentze. Lizzie kwam al vrij snel met een antwoord op Ruben

Doe jij ook mee?
Meedoen aan de WC-Rol Racket Challenge is simpel en ook nog eens heel erg leuk. Misschien ben jij het bankhangen ook al wel een beetje zat. Zeker nu is het juist goed om in beweging te komen om fit te blijven. Heb je geen tennisracket? Gebruik dan iets anders zoals een beachracket of een plankje uit de schuur. Neem een filmpje op en daag je vrienden uit! Veel succes! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: