Direct door naar content
Doe mee met deze thuisoefeningen! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met deze thuisoefeningen!

25 maart 2020

Alle sportparken zijn op dit moment gesloten. Dus ook Sportlandgoed De Haamen in Beek, waar ook veel sporters met een beperking dagelijks terecht kunnen. Om nu toch te zorgen dat je thuis fit blijft heeft trainer Frans Verhagen een aantal leuke en vooral simpele oefeningen voor je op een rij gezet. Doe jij mee?

Sportlandgoed De Haamen in Beek is een bijzonder complex met allerlei mogelijkheden en waar ook zowel sporters met als zonder beperking door elkaar sporten. Lees daar meer over in dit artikel. Maar nu dus even niet. Daarom heeft trainer Frans Verhagen een beweegprogramma gemaakt waar iedereen aan mee kan doen. 

Oefeningen
Zijn filmpje duurt niet zo lang, maar met alle oefeningen achter elkaar ben je echt wel even zoet. Frans pakt alles mee: je bovenbenen, armen, rug en buik. Misschien kun je niet alles meedoen, maar er zit vast meerdere oefeningen die je zo mee kunt doen. Zoals Frans in het filmpje al aangeeft: hij komt snel met meer oefeningen voor jou. Succes! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: