Direct door naar content
Hoe blijf je als rolstoeltennisser in beweging? afbeelding nieuwsbericht

Hoe blijf je als rolstoeltennisser in beweging?

30 maart 2020

Carlos Anker heeft voor Uniek Sporten Gelderland gefilmd hoe hij in deze periode in beweging blijft. Carlos woont in Arnhem en is internationaal rolstoeltennisser. Hij traint normaal 5 dagen in de week met als doel om zich te kwalificeren voor de Paralympische Spelen in Tokyo. Door het coronavirus gaan de trainingen niet meer door, zijn er geen wedstrijden meer en worden de Paralympische Spelen verplaatst. Wat doe je dan? In beweging blijven! Bekijk hoe Carlos in beweging blijft in deze periode.

 
#ikbeweeguniek

Laten we het weekend goed beginnen met een geweldig filmpje van Uniek Sporten ambassadeur Carlos Anker. Carlos woont in Arnhem en is internationaal rolstoeltennisser en ondanks dat hij niet kan trainen, blijft hij wel in beweging! Sportbedrijf Arnhem Beweeg jij ook mee? Deel jouw filmpje, like of volg Uniek Sporten Gelderland en maak kans op een waardebon van Decathlon ter waarde van €25,-! De twee gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht na 1 mei. #ikbeweeguniek

Posted by Uniek Sporten Gelderland on Thursday, March 26, 2020Beweeg jij ook mee? Deel jouw filmpje, like of volg Uniek Sporten Gelderland en maak kans op een waardebon van Decathlon ter waarde van € 25,-! De twee gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht na 1 mei.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: