Direct door naar content
Online collecteweek Fonds Gehandicaptensport: Tik 'n Euro en Tik 'm door! afbeelding nieuwsbericht

Online collecteweek Fonds Gehandicaptensport: Tik 'n Euro en Tik 'm door!

30 maart 2020

Ieder jaar gaan er 9.000 trouwe ambassadeurs de straat op om te collecteren, maar dat is nu even niet mogelijk en daarom gaat Fonds Gehandicapensport dit jaar online bij iedereen langs. Want we laten de sporters met een handicap niet in de steek.

Samen met topsporters zoals Churandy Martina, Tess Wester en Sjinkie Knegt hebben we een plan gemaakt om niet fysiek maar online “langs te komen”. Het idee is simpel: “Tik 'n Euro en Tik ‘m Door”. Vanaf zondag 29 maart zullen zij hun fans met een krachtige “boks” online vragen om “Éen Euro te tikken”.

Ook online kun je Fonds Gehandicapensport een handje helpen:

  • Maak een online collectebus aan. Dit kan je ook bijvoorbeeld met je vereniging samen doen. Dan verdien je ook nog eens 50% van de donaties voor je eigen vereniging. 
  • Je kunt natuurlijk ook meteen zelf een donatie doen en delen met je vrienden. Dat kan via deze link!

Help ook mee en sta samen met je vrienden, familie, vereniging en collega's als één team achter de sporters met een handicap!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: