Direct door naar content
Powerchairhockey kan ook prima thuis! afbeelding nieuwsbericht

Powerchairhockey kan ook prima thuis!

06 april 2020

Maak kennis met Lucas. Lucas doet aan powerchairhockey, wat vroeger ook wel elektrisch rolstoelhockey werd genoemd. Dit doet hij bij Upward in Arnhem en bij teamNL Powerchairhockey. In deze tijden van gecancelde fysio-afspraken en trainingen door het Coronavirus is het super belangrijk om nog in beweging te blijven! En zoals Lucas het zelf al zegt: "Ondanks dat ik mijn teamgenoten heel erg mis, probeer ik toch nog zoveel mogelijk te hockeyen en oefeningen van de fysio te doen!". Meer van dit soort filmpjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Uniek Sporten Gelderland!

 
#ikbeweeguniek

Kan je niet meer rolstoelhockeyen? Lucas laat zien dat je gewoon thuis verschillende oefeningen kan doen! Lucas doet aan Powerchairhockey (elektrisch rolstoelhockey) bij Upward in Arnhem en bij Team NL Powerchairhockey. In deze tijden van gecancelde fysio-afspraken en trainingen door het Coronavirus vindt ook hij het super belangrijk om nog in beweging te blijven. En zoals hij het zelf al zegt: "Ondanks dat ik mijn teamgenoten heel erg mis, probeer ik toch nog zoveel mogelijk te hockeyen en oefeningen van de fysio te doen!". Beweeg jij ook mee? Deel jouw filmpje, like of volg Uniek Sporten Gelderland en maak kans op een waardebon van Decathlon ter waarde van €25,-! De twee gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht na 1 mei. #ikbeweeguniek #stayfit #stayfitchallenge www.stayfitchallenge.nl

Posted by Uniek Sporten Gelderland on Thursday, March 26, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: