Direct door naar content
Doe mee Harten Gym van Stichting Koprol afbeelding nieuwsbericht

Doe mee Harten Gym van Stichting Koprol

08 april 2020

Stichting Koprol uit Nijmegen zorgt normaal gesproken voor sportactiviteiten op maat. Omdat die activiteiten door het coronavirus nu niet door kunnen gaan hebben de begeleiders allerlei challenges en een leuk beweegspel voor thuis bedacht. Daar kun je nu alvast een pakje speelkaarten voor pakken. 

Bij Koprol delen via Facebook allerlei leuke spelletjes en oefeningen om toch thuis lekker in beweging te blijven. Zo hadden ze eerder al een variant op de WC-Rol Challenge en een challenge waarbij je ballonnen zoveel mogelijk keer moet hooghouden. Bij een andere challenge word je uitgedaagd om ballonnen met een elastiekje van een fles te gooien. Dit kun je ook leuk met zijn tweeën doen: dan doe je wie als eerste twee ballonnen heeft omgegooid. Kijk hier hoe dat werkt:

 
Doe mee met de tweede Koprol Challenge!

We presenteren de tweede challenge, wederom met een hoofdrol voor ballonnen (maar dan op een andere manier 😁). Deze challenge kun je ook met z'n tweeën doen. Veel succes!

Posted by Koprol on Wednesday, April 1, 2020

Harten Gym
Koprol introduceert ook Harten Gym, waarbij elke speelkaart van harten 2 t/m 8, de heer en de joker staan voor een bepaalde oefening uit de lijst. Door deze afbeelding te downloaden kun je zien welke oefening je moet doen. Als je een kaart hebt gehad, kun je de volgende kaart trekken. Totdat je alle oefeningen gehad hebt!

Op Facebook delen de begeleiders ook filmpjes om de oefeningen uit te leggen. In dit filmpje wordt bijvoorbeeld de oefening bij Harten 3 uitgelegd: de stoelsquat. 

 
Aflevering 2 van Koprol Harten Gym

 

Posted by Koprol on Thursday, April 2, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: