Direct door naar content
Ga zelf aan de slag met Thiro Training! afbeelding nieuwsbericht

Ga zelf aan de slag met Thiro Training!

09 april 2020

Als je een verstandelijke beperking of autisme hebt ga je misschien normaal gesproken naar een dagbesteding, behandeling of begeleiding. Dat soort vaste activiteiten in je weekritme vallen nu even weg en daardoor heb je ook veel minder beweging. De trainers van Thiro Training willen je daarom nu helpen thuis aan een gezonde leefstijl te werken met een online programma. Doe je mee?

Zit jij nu veel meer binnen dan anders en heb je te veel lekkernijen binnen handbereik? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Thiro Training heeft een hele serie video’s gemaakt met oefeningen die je in de woonkamer kunt doen. Begin maar eens met de eerste serie: een pushups, squats vanaf de bank en de Bruce Lee:

Wil je toch even (alleen) naar buiten dan heeft Thiro Training ook een aantal video’s gemaakt om in een park of op straat te doen. Let daarbij nu wel goed op dat je 1,5 meter afstand tot anderen houdt.

Recepten
Op de Doe het Zelf-pagina van Thiro Trainging vind je niet alleen video’s over gezond bewegen, maar ook over gezonde voeding. Zo hebben ze allerlei gemakkelijke en gezonde recepten voor je gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pasta:

Suikers
Als je dan toch gezond bezig bent, is het goed om ook gelijk even deze ‘wist je dat’-video over suikers te kijken. Wist jij dat er in een blikje cola zoveel klontjes suiker zitten? 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: