Direct door naar content
Creatief bewegen met een ballon of een pet afbeelding nieuwsbericht

Creatief bewegen met een ballon of een pet

23 april 2020

In beweging blijven is juist nu extra belangrijk voor jou. Maar misschien slaat de verveling toch een beetje toe nu je thuis moet zitten. Heb je nieuwe inspiratie nodig voor leuke beweegtips of een trucje? Bij Uniek Sporten regio Stedendriehoek laten ze graag aan je zien hoe je zelfs met een ballon heel creatief kunt bewegen. 

Een ballon is eigenlijk perfect voor allerlei simpele beweegvormen. Misschien mag jij in huis wel niet ballen omdat je dan van alles kapot kunt maken, maar met een ballon heb je daar helemaal geen last van. Met een ballon kun je Hooghouden, tikken, gooien, voetballen, balanceren, koppen en zelfs tafeltennissen tegen de schutting. Weet jij nog meer mogelijkheden?

Bekijk dit filmpje voor inspiratie en deel jouw eigen filmpje met Uniek Sporten Gelderland

 

Als team regio Stedendriehoek hebben wij ook een video gemaakt. Wij laten allerlei manieren zien om met een ballon in beweging te zijn. Hooghouden, tikken, gooien, voetballen, balanceren, koppen, tafeltennissen …. Weet jij er nog meer? In beweging blijven is belangrijk maar kan lastig zijn gezien de huidige situatie. Daarom delen wij op deze pagina allerlei tips en filmpjes om jullie te inspireren en aan te sporen om te gaan bewegen! Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe jullie in beweging blijven. Wil je kans maken op een mooie prijs? Deel dan jouw filmpje, tag Uniek Sporten Gelderland hierin, vermeld #ikbeweeguniek en like of volg onze pagina. Deze video is gemaakt door: Sportstimulering Apeldoorn Rhienderoord, Stichting Sportkompas Buurtsportcoach Epe Stichting Welzijn Lochem Voorst Actief Zutphen Actief Gelderse Sport Federatie - GSF

Posted by Uniek Sporten Gelderland on Monday, April 6, 2020

Trucje
Ben jij meer op zoek naar een trucje om indruk te maken op je vrienden? Dan heeft breakdancer Patrick van Gurp nog een hele goede anti-verveeltip: de HatTrick van Patrick. Kijk maar en probeer het zelf uit: 

 
de HatTrick van Patrick

Anti-verveeltip: de HatTrick van Patrick! Oefen je mee? Patrick van Gurp geeft Breakdanceles bij De Klup Apeldoorn op de donderdagmiddag. Hij is bekend van de breakdancegroep Come Correct, die ook heeft meegedaan aan Holland's Got Talent! Beweeg jij ook mee? Deel jouw filmpje, like of volg Uniek Sporten Gelderland en maak kans op een prijs! #ikbeweeguniek

Posted by Uniek Sporten Gelderland on Wednesday, April 15, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: