Direct door naar content
Nieuw bestuur voor GSV De Sleutels  afbeelding nieuwsbericht

Nieuw bestuur voor GSV De Sleutels

29 april 2020

PERSBERICHT

GSV De Sleutels krijgt bestuur in crisis-tijd

GSV De Sleutels – dè vereniging in de regio voor ‘bewegen met een beperking’ – heeft een nieuw bestuur. De bestuurswisseling kon echter niet in het openbaar plaatsvinden. Door de corona-maatregelen kon de ledenvergadering op 20 maart niet doorgaan. Het oude en het nieuwe bestuur hebben daarom samen de leden geraadpleegd, waarop unaniem instemmend is gereageerd. Het nieuwe bestuur is geïnstalleerd. Dat zal later nog feestelijk gevierd worden.

Door de omstandigheden is het een ‘bestuur in crisis-tijd’. De sportactiviteiten staan stil. Voor sommige leden betekent dit het wegvallen van sporten op niveau, zoals bij de afdeling Showdown, waar meegedaan wordt in landelijke competities. Voor iedereen betekent het verlies van lichaamsbeweging, wat juist ook voor mensen met een beperking zo belangrijk is. Ook het sociale aspect valt weg, de gezelligheid van het samen bezig zijn.

Bij GSV De Sleutels zijn leden uit de wijde Leidse regio aangesloten: van Katwijk tot Alphen aan den Rijn, van Noordwijk tot Zoetermeer. Door de verschillende sporten die de vereniging biedt, is er voor iedereen met een ‘beperking’ wel een mogelijkheid om mee te doen. Dat varieert van bewegen in warm water (Zwemmen en Aqua-joggen), ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een reumatische aandoening, tot Bowlen voor blinden en slechtzienden.

Zodra het weer mag en verantwoord is, zal het sporten weer beginnen. Het bestuur hoopt dat de leden in de tussentijd gezond blijven, en niet al te zeer achterop raken. Wanneer een feestelijk moment georganiseerd zal worden, wordt te zijner tijd besloten en bekendgemaakt.

Geïnteresseerden kunnen op dit moment helaas niet komen kennismaken. Hopelijk kan de vereniging vanaf de zomer weer veel nieuwe leden welkom heten.

Contact opnemen met het nieuwe bestuur kan natuurlijk wel: voorzitter Marnix Zwart of secretaris Jim Pons, via gsvdesleutels@gmail.com.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: