Direct door naar content
Fit met buurtsportcoaches Karin en Janine afbeelding nieuwsbericht

Fit met buurtsportcoaches Karin en Janine

19 mei 2020

Karin en Janine zijn in Assen de buurtsportcoaches voor alle sporters met een verstandelijke beperking. Omdat bewegen en sporten bij je favoriete club of op een andere plek even niet mogelijk is, hebben zij filmpjes gemaakt om jou uit te dagen. Ze geven je allerlei tips om fit en sterk te blijven. Doe je mee?

Laten we beginnen met fitness in de achtertuin! De oefeningen die Karin en Janine voor jou hebben kun je namelijk makkelijk in de tuin doen. Alleen of met zijn tweeën. Ze beginnen met springen in spreidstand. Bij een tweede uitdaging mag je met je handen over de grond naar voren kruipen tot je rug helemaal vlak is. En dan weer langzaam terug omhoog klauteren. Kijk de video voor meer oefeningen:

Airhockey
Heb je meer zin in een spelletje? Dan kun je ook eens aan airhockey denken. Dat kan gewoon met een boekje en een balletje. Dat materiaal kun je ook gebruiken om het balletje hoog te houden. Kijk maar hoe Karin en Janine dat doen: 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: