Direct door naar content
Nationale Diabetes Challenge 2020 gaat niet van start afbeelding nieuwsbericht

Nationale Diabetes Challenge 2020 gaat niet van start

08 mei 2020

De Nationale Diabetes Challenge en Nationale COPD Challenge kunnen, vanwege de maatregelen die bewegen met een groep verbieden, helaas niet doorgaan zoals was gepland. Het is nu niet mogelijk om 20 weken lang te trainen voor de slotafstand die alle deelnemers normaal elk jaar samen lopen tijdens het NDC Festival in september. En omdat het ook nog onzeker is of de Bas van de Goor Foundation tegen die tijd een groot evenement mag organiseren, heeft de organisatie besloten het NDC Festival van 2020 in Tilburg niet door te laten gaan. 

Gelukkig mag iedereen er wel alleen of met gezin op uit trekken voor een wandeling! En zijn er een heleboel andere manieren om ook nu (binnen) in beweging te blijven. De Bas van de Goor Foundation biedt jou daarom een aantal gratis extra's, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt!

  1. Beweegkaart; Print de beweegkaart uit, hang 'm op en blijf bewegen! 
  2. Jouw eigen wandeluitdaging;  Dit online wandelprogramma start vanaf 1 juni en is voor iedereen die wil gaan of blijven wandelen. Of je nu diabetes hebt of niet, veel of weinig wandelervaring hebt, mee hebt gedaan aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) of niet: schrijf je in!

We wensen je veel succes en energie toe! En hopen dat we bewegen nog makkelijker en leuker kunnen maken!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: