Direct door naar content
Bas Tietema in race voor Best Social Award!  afbeelding nieuwsbericht

Bas Tietema in race voor Best Social Award!

16 mei 2020

Ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport Bas Tietema deelt op zijn social media wel vaker foto’s van zijn zusje Iris. Hij laat daarmee op een liefdevolle manier zien dat hij trots is op zijn zus met een verstandelijke beperking. Met een foto die hij van Iris maakte bij Brownies&Downies maakt hij nu kans om de Best Social Award te winnen. 

Bas is genomineerd in de categorie ‘Beste bericht van de Buurman’, waarin social posts zijn opgenomen van mensen die ‘je buurman of buurvrouw hadden kunnen zijn. Samen met Iris is Bas nu kanshebber door een hartverwarmend bericht wat hij vorig jaar plaatste op LinkedIn. 

Plezier op het werk
Hij liet namelijk in een berichtje met een foto weten dat hij zo blij wordt van de foto van zijn ondeugende zus die bij Brownies&Downies zo’n fijne plek om te werken heeft. De foto van Iris en het zinnetje: “Ik wens iedereen op z’n werk hetzelfde plezier toe!”, zorgden dat zijn post helemaal viral ging met meer dan 18.000 likes en meer dan 300 commentaren! 

Post op Instagram van Bas

Inmiddels zijn de stembussen voor The Best Social Awards gesloten. Nu is het dus wachten op 28 mei: dan wordt bekend of Bas met de titel naar ‘Beste bericht van de Buurman’ naar huis gaat. We houden het in de gaten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: