Direct door naar content
 Jongetje helpt zusje in rolstoel met scoren afbeelding nieuwsbericht

Jongetje helpt zusje in rolstoel met scoren

29 mei 2020

Met een beperking is het heel erg fijn als je dingen zelfstandig kunt doen. Soms heb je een klein zetje of een lichte aanpassing nodig om hetzelfde resultaat te behalen. Een beetje hulp kan veel betekenen, bijvoorbeeld dat jij gewoon mee kunt doen met sport en dat je je dus gewaardeerd voelt. Dat is precies wat in deze bijzondere video gebeurt. 

“Als jij niet bij de basket kunt, dan breng ik de basket toch naar jou!”, moet het jongetje gedacht hebben. Zijn zusje met een zware beperking in de rolstoel kan de bal niet zo hoog gooien, maar met een kleine aanmoediging lukt het haar toch. “You can do it!” Als ze scoort juichen ze omdat ze zo toch maar mooi samen spelen! 

 

Hulp nodig?

Wat voor hulp heb jij nodig om bijvoorbeeld te gaan sporten? Kunnen wij je over die drempel halen om te beginnen. Laat het ons weten of zoek contact met een beweegcoach bij jou in de buurt

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: