Direct door naar content
Doe dit weekend online mee met Unified Moves! afbeelding nieuwsbericht

Doe dit weekend online mee met Unified Moves!

09 juni 2020

Komend weekend zou het in Den Haag groot feest zijn met de Special Olympics Nationale Spelen. Dat mooie evenement voor sporters met een verstandelijke beperking gaat door corona helaas niet door, maar daar heeft de organisatie een sportief alternatief op bedacht: Unified Moves. Hier kun je gewoon thuis aan meedoen! 

Unfied Moves zijn de eerste, en hopelijk ook de laatste Special Olympics Spelen van Nederland. Het samenkomen en het strijden om de medailles is natuurlijk het mooiste aan de echte Special Olympics. De organisatie doet er daarom alles om dat gevoel bij jou thuis te brengen met een spetterend feest. 

Openingsceremonie
Dat begint al op vrijdagavond stipt om 20.00 uur met een te gekke openingsceremonie vanuit het ADO Den Haag Stadion. Via een liveverbinding kun je thuis een uur meekijken hoe het vuurt wordt ontstoken en zie je bekende gezichten als Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Atlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes. 

Challenges
Maar dat is nog maar het begin van een sportief weekend vol dansen, springen, lachen en genieten. Zaterdag en zondag kun je namelijk ook meedoen aan de Special Olympics Sport & Health Bingo en kun je jezelf en je vrienden uitdagen met allerlei leuke sportieve challenges. 

Zit jij klaar voor het feest?
Dus trek je mooiste kleren aan, doe je haar goed en zet een feestmuts op voor de grote opening op vrijdag! De deuren van het stadion gaan al om 19.45 uur open. Wees op tijd, want stipt om 20.00 gaat de show beginnen. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: