Direct door naar content
Wandelen in eigen omgeving op momenten dat het voor jou uitkomt? afbeelding nieuwsbericht

Wandelen in eigen omgeving op momenten dat het voor jou uitkomt?

18 juni 2020

Tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen jaarlijks zorgverleners, (buurt)sportcoaches en mensen met en zonder diabetes samen. Dit jaar wordt de wandelchallenge anders ingevuld vanwege Corona. Omdat beweging voor iedereen goed is, kun je tot en met 31 augustus gratis aanmelden voor het online wandelprogramma! Je ontvangt maandelijks een gratis wandelschema op jouw niveau waarmee jij lekker in beweging blijft.

Doe mee aan de wandelchallenge en ontvang maandelijks online een wandelschema. Ben je een beginner of een gevorderde loper? Met de wandelchallenge blijf je in beweging op jouw niveau. Na inschrijving, ontvang je iedere maand op jouw e-mail gratis informatie en wandelschema’s.

De wandelchallenge loopt van juni tot en met november 2020. Iedereen kan meedoen, dus meld je voor 31 augustus aan op de website van de Bas van de Goor Foundation. Je voelt je niet alleen fitter, je ontdekt hoe mooi Eindhoven is en wandelen met een maatje gezellig is.

Eindje om
Met het ruime aanbod aan parken en andere groene plekken is Eindhoven een ideale stad om te gaan wandelen. Ga jij voor een stadswandeling of kies voor een ontspannende wandeling langs de Dommel? Wanneer je op zoek bent naar een mooie wandelroute, check dan Eindje om. Eindje Om zijn buurtwandelingen die je kunt lopen in verschillende wijken van Eindhoven. De routes zijn gemaakt door en voor bewoners. Kijk eens op eindhoven.nl/eindjeom welke wandelroutes er zijn of vul aan met jouw favoriete wandelroute. Samen brengen we nog meer mensen in beweging!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: