Direct door naar content
Ellie is eerste model met down bij Gucci afbeelding nieuwsbericht

Ellie is eerste model met down bij Gucci

02 juli 2020

Modemerk Gucci heeft deze week een hele mooie campagne gelanceerd. In de advertenties voor een mascaralijn schittert namelijk de Britse Ellie Goldstein (18) die het Syndroom van Down heeft. Ellie werkte al langer als model, maar is nu natuurlijk in één keer wereldberoemd geworden. 

Ellie is al zo’n drie jaar actief als model en was op die manier al te zien in internationale campagnes van Nike en het cosmeticamerk Superdrug. Op Instagram, waar zij nu ruim 8000 volgers heeft, was ze door het Italiaanse merk Gucci en het blad Vogue Italia opgevallen. Zij waren op zoek naar verborgen of andere schoonheden. In die zoektocht op Instagram kwamen zij bij de prachtige Ellie uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@elliejg16_zebedeemodel) on

Toen Ellie deze week de foto’s van Gucci op haar Instagram deelde om het grote nieuws bekend te maken kreeg ze daar honderden reacties op. Op de Instagram van Gucci ontving Ellie nog veel meer mooie commentaren. Haar moeder laat in de Britse krant Daily Mail weten dat ze als ouders enorm trots zijn op hun dochter. "Ze heeft altijd al graag in de schijnwerpers gestaan en voor de camera. Ze heeft veel zelfvertrouwen en kan goed aanwijzingen opvolgen."

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: