Direct door naar content
Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse!

13 juli 2020

Volgende week zou de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse worden georganiseerd, maar die gaat door corona dit jaar helaas niet door. De organisatie komt daarom met de Alternatieve Vierdaagse, het digitale alternatief waar iedereen aan mee kan doen. Met een speciale app kun je van 21 tot 24 juli namelijk zelf in jouw omgeving een route gaan wandelen. Rollen in je rolstoel kan natuurlijk ook, want aan de Vierdaagse doen ook elk jaar fanatieke rollers mee.

Om drukte op het echte vierdaagse parcours in Nijmegen te voorkomen heeft de organisatie een digitaal alternatief bedacht. Je kunt namelijk je zelfgekozen route van 30 km, 40 km of 50 km in jouw omgeving wandelen. Vind je die afstanden toch wat lang? Speciaal voor de Alternatieve Vierdaagse zijn ook kortere afstanden van 10 en 20 km toegevoegd. Daardoor wordt de Vierdaagse een stuk laagdrempeliger en kun jij ook een unieke beloning verdienen.  

Gratis app
De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) lanceert voor de Alternatieve Vierdaagse een nieuwe gratis Wandel.nl-app met een speciale routefunctie die in heel Nederland gebruikt kan worden. Met die app navigeer je ook de uitgestippelde route en registreer je ook je afgelegde kilometers. Als je de vier dagen in jouw gekozen afstand volbrengt dan verdien je een bijzonder aandenken dat speciaal voor deze editie is gemaakt. 

Goede doel
Door mee te doen met de Alternatieve Vierdaagse steun je ook nog eens het Fonds Gehandicaptensport, want dat is het goede doel van dit evenement!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: