Direct door naar content
28 Augustus clinic door het Nederlands doven elftal afbeelding nieuwsbericht

28 Augustus clinic door het Nederlands doven elftal

15 juli 2020

HET NEDERLANDS DOVEN ELFTAL KOMT NAAR GOUDA! Wil jij getraind worden door een international of de bondscoach van het Nederlands Doven Voetbalelftal? Kom dan op vrijdag 28 augustus naar GC&FC Olympia. Ben je doof, slechthorend of ci-dragend, kom dan meedoen aan deze voetbalclinic. Of wil je ervaren hoe het is om met een dergelijke beperking een voetbaltraining te volgen? Geef je dan op!

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) is opgericht in 1926 met als doel doven te laten sporten, met elkaar en tegen elkaar. De KNDSB is een bondsvereniging met als leden de verenigingen die dovensport aanbieden. Bij de KNDSB kun je volleyballen, bowlen, zwemmen, atletiek uitoefenen, golfen, schaken, wielrennen en … voetballen!

Leeftijd: elke voetballiefhebber vanaf 10 jaar. Indeling van de trainingsgroepen wordt gemaakt op het aantal aanmeldingen.
Datum: vrijdag 28 augustus 2020
Tijd: 17:00– 18:15 uur
Waar: GC&FC Olympia, Bodegraafsestraatweg 52, 2805GR Gouda
Kosten: gratis
Meld je vóór 21 augustus aan via inschrijven@sportpuntgouda.nl o.v.v. voetbalclinic. Hierna nemen wij contact met je op voor de verdere informatie.

's Avonds om 20:00 uur is er bij GC & FC Olympia een wedstrijd van het Nationaal Doven Elftal tegen een Gouds team (bestaande uit Goudse voetballers en o.a. de Burgemeester). Wil je deze wedstrijd bijwonen? Houd www.sportpuntgouda.nl in de gaten voor hoe je je hiervoor aan kunt melden.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: