Direct door naar content
Rolstoelbasketbal clinic in Houten op 28 juli afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelbasketbal clinic in Houten op 28 juli

23 juli 2020

Zomervakantie : Rolstoelbasketbal

Op dinsdag 28 juli staat er iets bijzonders op het programma; je kunt dan mee doen aan een clinic rolstoelbasketbal! Altijd al eens willen proberen hoe het is om te sporten in een rolstoel? leert je graag de fijne kneepjes van deze sport!

Walter is speler van het Nederlands team rolstoelbasketbal en we zien hem mogelijk terug op de Olympische Spelen van 2024! Alvast nieuwsgierig naar Walter? Check dit interview: 

https://winnendoejezo.nl/walter-vlaanderen-aan-het-woord/

Hoe 'bestuur' je een rolstoel en dan wel zo dat je behendig het basketbalveld over gaat? En hoe krijg je dan vervolgens die bal in de basket...? Doe mee aan één van de twee clinics! Van 12.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur.

We hebben een max aantal rolstoelen dus als je interesse hebt, schrijf je dan heeeeel snel in! Voor jongeren uit de gemeente Houten tussen 10 en 23 jaar. De clinic vindt plaats op het basketbalveld bij de Plantage (Park Schoneveld). Deelname is gratis. Meld je aan via jonginhouten@vanhoutenenco.nl en laat daarbij even weten of je je voor de eerste of de tweede clinic aan wilt melden.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: